Wednesday, May 23, 2007

Mr Red p service

last saturday i took my beloved mr red for a service..n ecah bring her car for betoi kan its timing belt yg bunyi macam moto bot..huhuh~~~
as usuall kan..malam tu gayut wit my mr su until our mouth tak larat kot..hahaha..then tdo la..tat time dah pkul bape pun i dunt know..rindu pulak gayut wit mr su lagi..seminggu sekali je boleh..huk3..
oklah, lets talk pasal servicing my mr red...b4 g tat kedai i p draw duit..afraid that my cash xcukup..waLAUPUN in my wallet dah ade rm200 hahahah..manatau incase banyak ke kena kan..draw lagi 200..hahahha..aleh2 60inggit je servicenye..my mr red...alamak..sambung esok la

hahha..post ini disambung pada 25 May 2007..kui3...
after tat i waitla my mr red di kerjakan oleh tat apek..kejap je..but ecah punya keta masyaALLAH punyale lama..kitorg kuar dekat2 zohor..dalam pukul 1 kot n siap keta 2 dalam pukul 4.i feel like want to sleep je kat kedai tuh,, dah le lapo..humang ai...mmg tahap dewa dewi remaja ni!!!..kui3...lucky we drop aina n ija at gianty..xdelah dorg suffer tunggu menda yg xde kena mengena dgn dorg ek..eheheheh..
oleh sbb lapo tahap dewa dewi remaja..to of us pun go la to makan at the 7E yg just beside the workshop..just walk there je..n guess what kirotg makan..MEGI KARI in my cup..ahahha..dah le share..ehehhe..n 1 air n 2 mesh potato(xtau eja..kui3).. xtaupulak rite now the kentang lenyek pun dah ade mesin..tekan 2 button je terus jadi kentang lenyek cap MAGGIE..huhuhuhu..taste dia quite oklah..oh maybe we terlalu lapa n bantai apa saja.. n about the MEgi kari kan.. mariam azwa dengan selambe..."""bang,boleh x kalau kitaorg beli megi ni n masak kat sini?"""wakakakkaka...lawak je..n mmg boleh pun la kan..as mmg 7E ni ade pulak la tempat air panas..huhuh lawak2...mari tgok gambo..ahhahaha

setelah itu pula..kami solat di gianty yang telekung wakafnye...MASYAALLAH!!!mau pengsan den..hahhahahha...n after tat kami ke paso malam...huhuhuhuhu..saya telah membeli 2 pasang tudung yang satu berharga 30..namun beli 2 50...lawak bangat abang yang jual tu..penat saya n ija senget yang mempengaruhi saya membeli sampai 2 helai unutk menawar..kui...but..xkesah lah..cantik tudung tu..purple kale and kuning susu...walaupun xde baju yang kele macam tu..isk3..pembaziran jangan....... jangan........hahhahaha

No comments: