Monday, May 14, 2007

Mariam Azwa's life


nama saya MARIAM AZWA BINTI YAZID. nama mak saya yang saya sayangi FATIMAH bt OSMAN, and nama MY beloved AbahYAZID bin MOHD SHARIF. saya anak ke 8 dari 8 orang adik beradik..n di lahirkan pada 12 MAY 1984..jadi last saturday is my besday la..ehehehhe... ni thun 84..gambo pun dah kuning2..ahahha..comel x saya?



ni pulak masa 1987..bajet cute la pake baju seksi tu ek mariam azwa? hahahhaha



ni saya n kak idah..di luar rumah yang saya cintai..huhuuuhu~~~


lepas tu umur saya 5 tahun saya masuk tadika abim Nurul yakin..time ni saya dapat hadiah..menang peraduan mewarna..walaupun kak itah n kak idah yang banyak tolong pilih suh kale ape...hahahahhani time 6 tahun..cubalah cari saya...huhu~~~

ni masa hari penyampaian hadiah 6thn saya dapat no 2..huhu~~cuba cari saya lagi dalam pic dia tas..huhuhuh

dah masuk sek rendah...Sekolah Kebangsaan Sultan Idris II...dari darjah 1 sampai darjah 5 je..


ni darjah 6, lepas tu masuk sekolah menengah..form 1 to5 kat sekolah menengah convent teluk intan..huhuhu




lepas tu saya masuk matrikulasi N9 kek kola pilah..ehehhehe
lepas tu saya masuk ukm 3 tahun kat sana!! best2,,,,amik kos IT major in Industrial Computing

dan sekarang keje kat ONsemi tamat dah sudah cerita yang saya buat for this 23 years dok kat muke bumi tuhan yang luas ni...YA ALLAH aku bersyukur padamu kerana kau masih panjangkan nyawaku...








No comments: