Friday, April 13, 2007

waaaaaaaaarrrghhhh~~~

eeemmm....semalam somting just happen kat opis.. kalau korang nak tau nama saya tak dilisted kan didalam projek yang saya dok ngadap selama almost 10 bula kat sini!! saya sangat tensen!!!hahaha..ni semua pasal tua kutuk tu la..ade ke dia xinform my sv punya boss yang kitaorg dok tolong my sv buat tat project...end up..masa semalam punya meetting untuk all the managers,,baru my boss realized tat my name and my friend's name xda on da list..so..
who should be blame??hahahahah..boss saya buduh!! selambe je kutuk org ek..tapi kan boleh pulak my boss macam ala2 marah pada my sv..dia tu xtau apa2 lah..septutnya orang atasan yang inform kan..so..tat person should be my boss la kan..so, saya pun xtau lah saya bekerja unutk siapa..ape2 pun hope my gaji berkat lah ek..saya dok simpan dalam tabung aji tuh,,,huhuhu~~~

kesihan saya kan..mmg sangat keciwa..mau cakap dekat orang..semua orng sedang sibok!!!huk3..so,terpaksa tanggung sendiri la..but..im used to it b4..ape2 just tanggung sendiri..orite mariam azwa..mariam azwa cool aje..but..ade opy gak la yang melayan sumpah seranah mariam azwa malam tadi..ahahhaha thanks opy ek..agaknye minah tu baru top up dah kena layan kak yam ni mengarut2 ek..huhuhuhu~~~

1 comment:

sofia zarith said...

mariam!!
kesian sama kamu..

takpe weyh..aku selalu topup pon mmg nak msg ngn ko ape~~

lg pon saya kan rakan anda~

takmo sedeyh2 ek!