Friday, April 27, 2007

sate 6 cucuk

pada hari rabu yg lalu = dengan 25/4..my mr su datang ke senawang dengan seorang kawannye yang agak lawak,..mereka ini sungguh lawak..mariam azwa keje gelak je..dengan lawak2 mereka yang sungguh lawak,,,adakah mariam azwa akan gelak jika menda itu tidak lawak???mungkin tidak..sesungguhnya mereka ini sungguh lawak..hahahhaha..

mereka sampai around pukul 9..gile bawa 20km/j kot dorang ni..dari klia ke senwang sampai 2 jam??isk3...mariam azwa dari shah alam pun paling lama 1jam 15min je....xkesah lah...tapi sampai gak kan.huhuuhuh~~~
sampai2..kena tolong cas kan hp mr su lak..nasib bek aina pakai nokia so..leh la tumpang sekali...huhuhuh~~
then gerak ke SATE KAJANG pak aji samuri di TAIpan senawang..huhuhuh~~~
oklah,, nanti sambung...draf dulu..
ok sambungan..
makan di sate kajang..mereka makan banyak gile..mr su lagi le..order 50 cucuk kot..xsure sbb bukan saya yg order n dorg ade tambah2 order...saya makan 6 cucuk sahaja..jadi..ade lagi 44cucuk...kawan mr su makan 9 cucuk je kalau mengikut bilangan lidi kat tempat dia..huhuuhuh..so, mr su makan bape ek??cuba korang kire..aioyoyoyo..itu gurgasi makan banyak woooo~~~hahhahahahha.....

oklah..nak balik rumah dah..xsabo nak balik ke kampung esok...huhuh~~~

2 comments:

mr su said...

bangchik banyak tolak lidi sate kat kanda!!

uwa said...

hahahaha...bangchik tipu ek..tapi still kanda makan banyak gak...huhuhu~~~