Wednesday, April 25, 2007

~~sakit perut~~

harini perut xberapa nak betoi la..maybe disbbkan saya telah makan dengan banyaknye n dengan jayanye...sbb dalam beberapa hari yang lepas seorng kakak yang bernama kak salabiah telah menegur saya gumuk.

--------yam, kamu nampak berisilah----
yam pun mengamok dan berkata...
--------akak..tipooo ni....tipoooo...--------
akak membalas dengan kecuakka...
--------ye lah..dah berisi je akak tgok-----

huk3...alangkah hancoor luluh hatiku...ohw..hatiku luka lagi~~~~harapan setinggi gunung....berderai menjadi debu..aicheh...punyalah agak2 control gak diet ni..tapi xdelah over sangat untuk turun kan berat aleh2 orang kata gumuk...keciwa!!huhuhu~~ kemudian mariam azwa pun membalas dendam dengan makan dengan banyak nye!!
stat hari isnin ritu...mariam azwa makan dengan banyak nye tanpa mengira waktu..huhuhuhu~~dan sebab itu jugaklah perut ku xberapa nak sedap sbb maybe dia terkejut kot tuan dia ni makan banyak sangat..hahahahhahah...
but,,,xpelah perut kan..xkesah lah..janji kenyang..ahahhah love my peroott...ape dah ko merepek ni??
oklah...doakan saya kurus sedia kala n my perut x kena culture shock dengan perubahan diri ini..uhuhuhuhuh~~~amin...

No comments: