Monday, April 02, 2007

hari yg xberapa indah

isnin!! night mare betoi la harini monday ni..sbb pagi2 830 dah ade meeting dengan boss..kali ni mmg kena fire2 gitu...hahahha,,,u better perform or we will relocate u..haahha..eee..what evalah boss..anything u can do la..its up to u kan sebenarnye..eheheheh...lagi mau takut2 kan org...

harini mr su punya tepon kena bar pulak..bosan lak nak msg dengan sape ek...keff xreply pun..nasib bek sv xde so,boleh la meng 'meebokan' diriku dengan suka ati...tapi kan,, keja tak siap lagi..ni dah separuh hari dah..at least harini mesti boleh detect the ball dah..ok mariam azwa u need to prove it ok..b4 balik ball mesti dah dapat run..ok??

huhuh~~oklah xde ape sangat yang nak di tulis kan as mariam azwa still bengkek dengan bebelan boss di pagi hari tadi..eheheheh...hope mariam azwa dapat bertahan..seem like dah separuh dari quater of my contract mariam azwa dapat bertahan...so..kalau takat nak than lagi 20 bulan should not be any problam kot..aahhaha..may ALLAH bless me la..n doa dari korang juga diperlukan lah..
oklah,,ni nak hapdate gambo masa trainin..

pic 1 : as u all kow im the all only bumiputra commerce kat situ kan..eehehheh..

pic 2: masa dalam bilik..malam last tu..ntah bape kali la amik gambo tu...amoi2 tu lawak je



banyak pengalaman baru..huhuh~~~

No comments: