Sunday, April 29, 2007

bilik terjelabak

huhuhuhuhu...saya update ni saya di kampung bahagia yang indah lagi permai..huhuhuhuh~~~dihadapan tv kat atas..huhuh~~
esok nak p buat lesen baru..uhuhuh~~
alamak..xtau nak tulis ape pun...just sonok balik kampung yang dah lama tak balik ni..
nak p kedai kereta pulak..uhuhuhu~~ hope bunyi2 tikus dari kereta saya tu boleh ilang lah..huhuhuh~~hahahhaha

eh..berbalik pasal bilik..bilik ku terjelabak!!hish..penat je kemas2 masa balik dulu..anak2 sedare ku mmg hampeh...nak tumpang tdo wat2 la tumpang..ni habis semua kena kimbo..dah le mmg banyak sawang2 n habook3...xtau lah mana datang habook2 tuh... esok nak kena vacooom kot..huhuh~~ mmg leh sesak napas kat dalam bilik usang ku itu....mak,,,,nak katil baru~~~hak3....penuh sangat bilik tuh dengan katil king size mak ni...hahhahaha...xpelah..bukan selalu balik pun ek..hahhahaha....tapi~~~aaaaa....
dah2...apeda merepek ni...

oklah..xtau nak tulis hape..adios..

No comments: