Friday, March 30, 2007

Visual C++ Training

huhuhuh~~ harini last day bertraining dekat MCSB ni..dah 5 hari training kat sini..lama kan.tapi yg absorb mcm 40 % je dari ape yang di ajar..yelah benda yg xpernah guna n susah lagi nak over2...hahhha..like my boss said..we built the fundamental first..we must build the toilet b4 sakit perut..huhuhuh~~~

sekarang ni time break..ok lets see what was happen dalam this 5 days: banyak wo...menda baru..ahahahha

1st day : isnin
kak uda hantar sampai titiwangsa then naik monorail ke hangtuah jalan kaki sampai this training center la..habis kelas p jalan kaki p hotel pulak..MANDRIN COURT hotel ek..huhuh~~~..bilik dia for 2 but we add 1 extra bed..kecik gile bilik dia..me kongsi bilik with 2 amoi as u all know saya sorg je bumiputra comerce dlm kelas ni ek..nak solat pun susah gak lah sebb one on the minah suka bawa msuk kasut sampai katil..but nasib baik saya membawa sejadah..walaupun tebal ku angkut juga dari rumah..mak yg bagi sejadah tuh masa mula2 nak mai senawang.siap ade tulis nama mak sbb dia guna sejadah tu masa kah Mekkah last 2 years..warrghhh..tetiba RINDU mak!!!..huk3...but bila tgur that suruh letak kasut dekat pintu..that that minah pun ok je..huuhuhuh
that night p jalan2 at times square..dengan amoi sorg n apek sorg..ahhaha..n me.xpernah in my live p kuar dengan cino and only me as muslim..huhuh~~tapi dorng je..nak makan pun dorg cari kedai yg halal..masa p 1 kedai tu..alamak..looks macam xhalal la..then p tempat lain..end up makan kat kopitiam which is halal la...

2nd day : selasa
wake up as usual la.615 subuh then tdo 730 bangun siap2 la..g kelas.. balik kelas..malam..malam ni pulak janji dengan kef jumpa dekat midveli..dengan jai and khai..again 1time p teman org laki beli seluar slack sbb jai nak start keje next monday..senang ek laki ni beli barang..padahal xbagi kitorg minah2 cun ni ikut..ahahhaha...last2 jumpa tanya jugak lah//ehehheheh... then balik je

3rd day: rabu
bangun p kelas..balik kelas..malam ni pulak p makan kat tgi..which is i xpernah pergi pun ek.. dah le kena buli kat sana..anan sewel lah...xpsal2 birthday saya jadi harini..siap org nyanyi lagi2..mangkuk..anan kata baru fun n dia tau saya ni sporting lo..hahhahah

4rd day : khamis
bagun p kelas ..balik kelas..malam ni lak p times squre sorg diri which i xpernah buat sbb xde kawan dorg semua p kuar mana dengan geng masing2..lepas jalan2 makan mcd sorg2..huhuhu,,jalan2 jumpa tshrt comel..saya beli 1 rm 15 but 3=40...then saya beli la 3la..murah2..hahha..lepas tu tetiba vikey tepon suh beli tiket wayang..nasib bek kedai tu dekat dengn GSC tau..p beli la then saya pun join tgok wayang..hahahha xpernah mariam azwa p tgok wayang dengan lelaki ni.dah le malam lak tu...hahah 1 time lagi ni,,tapi i tgok dengan anan n vikey la..kena ikot diaorg sbb nnti balik jalan kaki sorg2 takut pulak..ikot dorg jela..huhuhuh~~~

5day: jumaat
chekout..p kelas.. n now update this la..hahhahhahah

oklah...think banyak dosa i buat la datang sini.huk3..YA ALLAH ampunilah hambamu...~~amin~~~

ps: nnt i upload gambo eh..hu3

1 comment:

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.