Thursday, March 01, 2007

...Last week..

Assalammualaikum..agak lama gak tak hapdate ek..oklah lastweek punya cuti agak bizy kat umah.macam2 menda buat..jahit langsirlah..ketok paku lansir lah..hehhehehe
as u all no kita kan dah pindah rumah baru...heheheh..mari kita lihat berbezaan masa mula pindah dengan the latest...hehheheheh...

memula dulu semua pun xde.ni pun bukan memula sangat sbb dah ade kapet..hihihihi
semua barang pun letak atas lantai je..hahhah..kasihan gila..

tgok isk3..nampak tak my lil lady bird..tu tabung saya..everymonth sekali je dia kenyang,,kumpul duit nak beli hadiah untuk orng kot..hahhahhahaMARI LIHAT BILIK SAYA kiNI....
tak ada ape2 pun yang terbaru just kemas sikit je..n oklah..maybe pada pandangan korang daif je kalau tgok..tapi mariam azwa rase dah cukup selesa dengan bilik ni...hehhehe..
langsir dah ade dah..hehheheh
barang letrik mmg dah ade..just susunan je baru kot..hhehehehalmari macam dah nak roboh je..nak beli almari kayu je rasenye nantilah..sbb lemari zip ni pun mak belanja sayang je..so kena pakai sampai dia rebah...huhuhu~~~siap ade menara kl tu..ntah pape je design dia ek..ni xde pape saje2 je..kemas x??hahhahahah
hari sabtu kitaorg p joging..amacam?? ada gaya atlet x???this is ecah sewel my housemate...
and lastly sekadar gambar hiasan...oklah... penat dah hapload ni..huhuhuhuh













































No comments: