Thursday, February 15, 2007

CNY is coming..


mmmm..today my sv balik awal baru jam 1030 after morning break dia dah cabot dah..tak sabar dia nak meng"RAYA"kan CNy kot..
so,, i left alone in this tiny miny LAb..hahah..then hardware si mr vikey pulak sampai..isk3..tak pasal2 kena pasang camera dia tu,,tapi tak buat lagi sbb, nanti esok xde kerja pulak..hahahha
btw, saya dah present kat my manager last week lagi..huhuhuh dia kata ok je..but dia suruh saya belajar Visual C++ compare to what have i learnt is Visual basic..hhahah..c++ susah wo..ritu belajar pun macam nak mati jer
alamak..feel like nak balik n xmo tulis lagi,..baibai..

No comments: