Saturday, January 06, 2007

last day in rumah!

malam ni is my last night kat rumah yang best ni..esok dah balik semula ke negeri sembilan..@ senawang yg horror..aichey..malasnye..dah le macam nak angkut banyak barang..radio..pinggan+mangkuk..iron.kettle..bantal baru beli..hentah ape lagila barang2 rumah yang need to be angkut..huhu~~ almaklumla..kan nak pindah rumah baru..huhuhauhauhau

oklah...sementelah musin tahun baru ni kan..sharusnya sebagai insan yg mempunya matlamat dalam hidup..kita kena ada azam kan?? ye ke??..xpelah supaya mariam azwa more motivated next year...saya telah pun mmbuat azam..hahahah..tapi xtau lah dapat dicapai ke x,,,

1. keje dengan lebih bermotivasi..always remember..takde keje yang senang kat dunia ni..dah dapat keje tuh kira dah bernasib baik...patut bersykur..
2. lebih banyak membuat membuat menda berfaedah dari komplen menda yang tak berfedah :)
3. lebih banyak kan amal ibadat yang sememangnye masih kurang..YA ALLAH rahmatilah hambamu dengan ini~~~amin
4. control diri dalam bersopin..huhuh~~~walaupun mariam azwa mmg pandai control sebelum ni..
5.kumpul duit banyak2 supaya dapat membeli honda jazz..hahahaahahahah

oklah..tak dapat berfikir dengan lebih lanjut lagi kerana sekrang sedang kemas barang sebenarnye..huh~~lagipun banyak nyamuk lak malam..
apa2 pun i really feel macm xnak balik esok pagi jam 9..malas sangat..kerja pun tak siap lagi.hohooho

No comments: