Friday, January 19, 2007

finished!

harini quite kelakar lah..sbb manager tak de.. dah berhempas pulas tak tdo malam nye..aleh2 biler nak present BL xde ah pulak..hahhaha..tapi kerjanya dah siap ah..hope can have a nice wiken la..hahahha..
ni lah rupa interface tu..siap boleh function sekali..hahaha..tapi banyaknye dummy je...tensen jugak nak sampai ke tahap ni..boss banyak giler suh tuka2..kejap nak macam ni..kejap nak macam tu..hahahah..ade time tuh sipa suh edit code depan dia lagi..hahha..mata nak mariam azwa bengkek semacam je..hhahahahah,,dah le tak dapat pikiak pulak time tu..sebab dalam hati dok kutuk2 dia je kan..ahahahha



<-----NI---->lah interfacenye.. oklah..isnin cuti.. then selaasa ade tarining kat KUALA LUMPUQ>>tapi xtau nak p macam ne..my boss nak tunjuk jalan katanye...hahha ya rite..tak kuasa tau...hhahah

No comments: