Friday, December 29, 2006

yeay!


fuhhhhhhhhhhhh.....lama gak tak hapdet blog ni..lama ke??hahhaa..tapi rase macam tak lama pun..hahhaha...kat onsemi ni network dia slow bangat sebb earthquake kat taiwan tu.. n also ade problem kat hongkong punya server..so,kena main tukar2 pulak dia punya proxy...huhuh~~~so..ni tuka barulah dapat online dengan agak laju...

oklah..this week agak penat gak sbb
this week menjadi organiser untuk 2 occassion yang agak kecil tapi memerlukan komitmen yang tinggi aichey..hahahha...macam je seorang yang best..

oklah..1st (27/12) untuk Sign-On Second Phase function..majlis ni untuk EAP yang dah sain contact for 2 years..so,,all the EAP yg dah sain..moved to second phase la.kununnye.
huhuh~~so ada bagi yellow tshirt la pada kami2 ini..so im the one yg uruskan menda ni.email kan kat bossesnya..tapi go pun ada jugak lah tolung2..:)



tgoklah..im the only malay gurl kat situ..auuuuuuuu....

then masa 28/12 pulak kena buat dinner at WINDmiLL...huiyooooooooo~~nak kena kutip duitnya..kompemkan menu2nya..hahhahah but mariam azwa cool je..bill kitorg ritu 607 tau,,huhu~~ kutip duit 400++ je...boss baya balancenye.. sbb dia yang nak belaja tukey,,first time makan tukey...rasenye macam aYAm je..huhu~~~


oklah dah selesai menghapdate..walaupun banyak gak yang ank tulis tapi masa xsempat lah..huhu nak balik ni..nak p tgok rumah baru..hahha..

oklah ONSEMI akan shutdowm selama seminggu!!! uwa balik kampung esok pagi..yeah2...

cuti lama..

1 comment:

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.