Friday, December 22, 2006

today is today

again..today xde SV..ntah pape la jadi kepada diriku ini..huhh~~~mmg sohih tak buat keje...hhaha..semalam saya telah membeli brooch baru...beli 2 set..satu nak bagi kat kak yang..hehhee..saya punya yang warna pink..kakyang nye yang warna hijau,,yang kale biru tu lama punya..saje je nak bagi nampak banyak sikit koleksi..hahhaha~~~



harini nak p ke umah kak uda sebab esok dia ada kenduri..mak pun turun dari teluk intan.,,kenduri kesyukuran sbb dia dah pass specialistnye exam..Dr maslina sekarang seorang pakar??tidak...kakak ku seorang pakar?? macam tak caya je..tgok gaya dia yang selebet..ke paso memakai sluar merah..hahahah..ape2pun tahniah la ye to my sis MASLINA bt YAZID...sure lepas ni selalu masuk sukabo..hahhaha..xpe2 adiknya tumpang glamer..huhuhuhuuh~~~~

tup tap tup tap...tetiba je dah bulan 12 ek...nak kata sekejap xdelah..n nak kata lama xde lak jugak...kirenya oklah..lagipun dah 6 bulan mariam azwa survive kat sini..:)..bila dah ujung2 thun ni teringat lak zaman dulu+++ kawan+++..hhaha...masa seklolah..matrik.. n uni...kawan2 saya xramai pun yang still contact sampai sekrang.. list of my fren yang still keep in touch smp sekrang:

1. kawan tadika = iziani.ayu
2.sek.ren = dah tak ingat...eh,asma..masa sek agama petang
3.sek men = ija, pae,iziani,lida,ct,kak r,awin,fdaus...
4.matrik = yatee,fiza,
5.uni = opy,kef,jamee,mrsu,ina,lin.jlo
hahahha...sikitnyenye kawan saya!!!..hukhukhukhku...saya sangat seday..hukhukhukuhkuh..
oklah,,,dah malas nak tulis sbb ngantok..malam tadi tdo lewat sebab ada cita lawak bangat!!ahahahha...

No comments: