Monday, December 11, 2006

Lin-gkup kawen


harini ade 2 post pulak..over betullah..wahhaha

hmmm..this time is writing this post masa kat rumah.walaupun kat rumah xde tenet..esok just copy paste je lah kat my blog..:)hahhaha..sambil tgok konsert Jom Heboh!!hahhaha



  • Lupa nak story haritu..saya dah tgok filem CINTA..masa habis tranning hari rabu.this story biasalah..tapi kisah cinta rashidi ishak tu agak sedey gaklah..my fren nagis kot dekat satu part tu..dengar dia soksek2..tapi saya xbrani nak tgok dia nagis ke x..huhuh~~~tapi mariam azwa is always da cool..tgok je lah..dalam cita tu rasidi ishak tu pandai lukis,so dia bagi banyak lukisan2 yang sweet2 n comel2 kat wife dia(rita)..how sweet!!tapi rita tu kejam!!kejam!! huhuh~~xnak jadi macam dia..huahuahuahuah...hope dapat man sweet yg mcm tu la..hahahaha..then pasal cinta rahim razali pada pandangn saya cinta seorng kawan kdp kawan la..nanu n que pasal adik beradik..syarifah amani+peiree tu biasa2 aja..verall oklah..cita dia boleh layan gak la...


    oklah,,10/12/2006 lalu my house mate kawen..kat tanjung karang..kitaorng beramai2 bertanggak di sungai buluh.di rumah dati..rumah dia cantik..SEMIDI,cantik lak 2..besonya..orang kaya rayala kiranye..kagum saya tgok..org melayu dapat berjaya macam tu..hope MARIAM AZWa PUn AKAN Berjaya~~~mariam azwa boLeh!!!huhuhu~~~

    rumah my fren tu dekat kampungnye area lah,,,dekat dengan sawah padi..cantik pemandangan dia..dia punya rumah pun tenhag2 sawah..segar betull..
    alamak..nantok sangat.. tdo dulu.. mari tgok gambo//:)
    ni masa selepas di makeup oleh kak rina,.hahah first time in my life ade orang makeup kan..biasa2 aja lah tapi

  • rombongan kami ke rumah lin-gkup..semua my house mate~~~


    bestnye lin-gkup dah kawen

    No comments: