Monday, December 11, 2006

ikat mati

hmmm..how to start ek.. tis morning..bangun lambat..kunci jam pukul 620,then kjt my fren subuh then saya tdo semula.ingat nak bangun jam 7.and dah pun set alarm jam 7,tapi boleh lak telajak pukul 706 pag..xpelah..bagun2.amik kemeja kunin my fav, ingat nak iron dulu..aleh2,perutlak macam sakit nak berrrrr..so, pla mandi dulu n berrr dengan tenang..huhuhuh~~~

agak lewat jugak p opis pagi tadi dah 741 baru kluar rumah..hahhaha...sampai je kat parking turun kereta n terkedek2 flash badge..p locker..then..unlock the mangga..then...........jeng jeng jeng.......mariam azwa tak bawa kasut..wahahahhahaahha...dah le p opis harini pakai selipar je..isk3..kalau nak pakai sarung plastik kompem gatal2!!!..dah pernah try dah..pakai 5min pun da gatal2..hahhaha....

ni la kasut yang saya lupa bawa..hhohohoho..then flash out, n balik rumah to amik da kasut,lagipun kunci kak mas di ttinggal dalam keta saya.so,,,anto sekali la..lepastu jam dah pukul 7.58..wahahhah..sampai opis dalam 806 kot..lebey kurang la..

dah le lewat sampai, then terkedek2 bawa laptop..jalan laju2 dari locker ke my seat..jumpa pulak vikey tgah jalan!!kantoi gler...wahhahha..xpelah bukan selalu saya lambat pun..hahhaha~~~dia kata '''lepas ni pergi meeting ya"""...

so,masa meeting,my boss like merajuk2 la yang i xdecide lagi nak sign or not the contract,,no more pujuk2..wahahha...lawak la my boss..wahhaha... Go pun macam nak gelak2 je..wahhahahah....xpelah..layankan aje..

lepas hbis meeting dalam jam 9pg.i rush to my seat to get the contract..baru tehegeh3 nak sain..ahhaha,,pen pulak xnak kuar dakwat..terpaksa pinjam pen kat amoi cun..wong.hahhaha~~then dah sain..

kring....kring...kring....

my boss calling...wahhaha...dia kata dah sain blum??if dah datang la bilik dia anto..wahhaha..mmg xsabar2 my boss ni..n then i pun p lah bilik dia dengan wong..and passed the contract to him..then ade majlis tangkap gambo pulak,,after that p break pagi..wahahhahah~~~

::::::::::::::::oklah,moral of da story:::::::::::

mariam azwa telah di bond 2 tahun di ONsemi n xboleh lari.

my gaji also naik..++bonus2 yang lumayan...$$$$$$$$..wahahha

at least i have a secure jobs for 2 years...to need to think about jobstreet anymore..

hope everytin is okey for tis coming 2 years..harap2..doakan kesihatan n perjalanan idup mariam azwa selamat dan dilimpahi rahamat-NYA...amin~~~

to my family members...raya hajini,,balik la kampung,,uwa belanja pizza!!!!!!!!!!!!!!!!!!auuuuuuuuuu...cepat2..kalau lambat tak dapat..hahahhahha

No comments: