Tuesday, November 21, 2006

today is today

What is da day of today?? today is tuesday.. tomorrow is wednesday,,,...haahhah~~~harini my supervisor xde..so keadaan menjadi tak terkawal..hahha..on suft da internet je kejenye!! nasib baik kerja macam ade gak lah yang jalan...walaupun hanya sedikit je..apenak jadi with mariam azwa?? kawan2 i need ur support..hahhahah...~~~

sekarang dah bulan 11,,jap je lagi dah nak bulan 12, heboh betul sekrang ni pasal orang kawen ek,, even my housemate pun dah nak kawen 10/12 ni kat tanjung karang..nak pegi ke tak ek?? xtau lagi lah nak p ke x..n then i heard jugak kawan saya nak betunang this disember...alamak...then heard heard lagi my frend nak kawen tahun depan...ayoyoyo..saya dikelilingi oleh orang2 yang nak berkah win la pulak...huahuahuahuahua...

xpe2, hidup mesti terus walau ape pun terjadi...hehhehe~~~

No comments: