Wednesday, November 29, 2006

someone coming

semalam..my fren mr su datang melawat me..ade gak orang nak datang melawat saya yang jauh diperantauan ini..huhuh~~~actually, dia dari kl dan on da way pulang ke joho..so, ondaway dia singgah la sini...daku terharu~~~ahahahha...dah le cari jalan sendiri to my ONSEMI kilang ni..huhuhuhuh~~..namun dengan ke- expertan mr su..dia berjaya sampai dengan jayanya...huhuhu~~btw, sorilah sbb tersesat2 eh..

then kitaorng pun p la makan..that time is around 8++ kot..not too sure la..dah le susah bangat nak decide makan ape..dah le mariam azwa tak fasih kedai makan kat sini,,,huhuahuhauhauh~~~last2..bawa p makan sate..first oder 10aym, 10 daging.makan2..this mr su makan sikit punya banyak,,,tup2 tinggal 2 batang je..then dia malu2 da kucing want to order more..hahhah..then order lagi 10ayam and 10 daging...huhuh~~mmg kuat makan mr su ku ini..habis 32 batang dia makan.. saya hanya 8 batang sahaja...namun begitu..kesian gak kat su ni..mariam azwa paksa dia makan sampai habis,,walhal dia dah tak larat.mmg muka dia pun mencerminkan yang dia tak larat..wahhahhha.....sorilah ek su,,,nak buat camno.malas nak tapau..walaupun begitu..mariam azwa memaksa kan diri untuk makan 8 batang..ni semua atas desakan membe ku ini!! xpernah2 makan sate samuri sampai 8 bantang...max pun 6 je kot..mmg tahap nak muntah2 dah yang last cucuk tu!!!huhuhu~~~~

oklah..affter makan2 n cit chat ...my mr su pun pulang..huhuh~~~anyway to mr su..thanks for menjenguk diriku disini..and i really have a good time last nite,,:)

pantun dari mariam azwa to mr su

after traficligth terus aja
jangan belok2 sampai yang ke lima
nak mai sini mmg senang ja
so, lain kali datang lagi ma..
huhuh~~~ adios..mau pegi terminal 1 cari tiket ke telk intan..heheheh

No comments: