Monday, June 26, 2006

uwa di tempat kerja baru

uwa di ONsemiconductors seremban..yeha..dapat jugak pc...walhal hari tu mmg dah ade pc depan mata tapi xbuleh ecess hampeh la..tapi ni dapat dah..yepie...

my life kat sini oklah..but kena jalan jauh la pulak..hukhukhuk..giler jauh my line dengan seat i..kalau ikutkan mau berpeluh ketiak ni..hahhahaha..nasib bek air con kat sini..huhu..siap pakai"sweater putih" lagi huhu..so far, my boss is ok lah.da veri da funny lah...da funny fellows,,katanyer..huhuh..tapi xtau lah kalau touch pasal works.maybe he can turn into..''''da veri da garang one"""" mana nak tau kan
tapi saya amat gumbira,,tadi dia bagi i minyak angin..huhuh..sebab dia p kedah,,huish..ok2 dah almost 130,,dah blah dah..
la ni jam 555 saya mau pulanglah..hukhuk..kena call teksi lah pulak!!ayak kopak gue kong hehari cenggini..huuhuhhhh

Tuesday, June 13, 2006

uwa nak sedey ker gumbira?

heheh...selamat pengantin baru kepada sepupu i..syam namanyer..hahaha...lawak jer ade ke diriku membawa hantaran?ketaq2 tangan ku ini..dah le lawannyer kat muar..ade tol2 lah pulak..ngapelah orang joho ini mempunyai tol2 eh..kaya lah orang yang menerima tol tuh..jadi saper yang nak kawin dah ade tol..carilah saya untuk menerima tol tersebut..hahahahha....
sekarang saya sedang menghabiskan cuti saya dirumah..buhsannyer rase tapi nak p kuar keje malas lah pulak..tapi masa hari jumaat lepas saya telah ke intibiu...hhuhuhu...doa2 dapatlah...