Sunday, May 21, 2006

uwa sedey!!!




hukhukhuk..sedeynyer biler tgok balik gambo2 ni..huhuhu...kita dah nak abis dah belajo kat ukm ni hukhukhuk...kawan- kawan semua pun dah banyak dah balik..hukhukhuk.. banyak kenangan disini..hukhukhuk UWWaaa....

ni masa bersama dengan opy p tgok battle of da band kat kajai..penat kitaorng jalan kaki..tapi balik naik kete intan bes2..bes kan opy??


ni pulak masa kat kelas dolu2...selamber amik gambo masa kelas..wahahhaha

ni pulak masa g times square..rose dah xlarat nak naik menda ni lagi

ni masa dinner..uwa xder baju,,,selambe pkai baju kurung eheheh

ni masa first time main futsal..abis lebam-lebam kaki!! thaks jugak kat opy sebab ajak main sekali

ni masa firstime g midveli dengan rose..tapi jlow xde pulak

ni dah nak last2..time semua orang dah nak balik..hukhukhuk


ni pun time ramai yang dah pulang...

la..memeng banyak lah menda yang telah dipelajari ketika berada disini..sedey lak rasenyer nak meninggalkan UKM ni..rindu kat kengkawan..rindu kat bilik...rindu kat fakulti..huhuhu..tapi lepak.. kalau rindu rindu..xper..UKM...AKU DATANG...wahahaha..xpasal2 jer..

oklah , petang ni dah nak balik..tiket jam 3 ptg..sat lagi dah nak siap2 huhuhuh..kepada kawan2 yang selalu kita chat..maybe after tis dah xselalu kita online..kepada suhaib,,zul,,opy..jamee...hukhkhkuhkk.nanti kita janji bile nak online sama- sama eh

kepada linda& opy..terima kasih sbb bagi kita mensetinggankan diri kat bilik korang..sorilah susah kan korang eh..huhuhuhhuhu...wey..barang kita tinggalkan lagi tau..eheheheh

kepada semua kawan-kawan..saya pohon ampoon dan mahap..gud luck dalam ape jua yg kalian lakukan...

wahahahha...jiwang giler pulak rasenyer..ahahhaha..aperpun saya sangat sedey!!

Thursday, May 18, 2006

uwa punya links semua hilang??

eheheh.kemana semua links ku ilang?? adakah blog ni yamg gelung sipaku gelung ataupun..diriku yang gelooong???ahahhah..xperlah atas bantuan cik opy senget..semua link dah dapat dibuat semula..hehehehehe..

PENGUMUMAN
mariam azwa binti yazid telah pun menghantar tesisnya yang bertajuk
REKABENTUK MANGKUK TINGKAT
pada jam 11++ tadi di FAKULTI TEKNOLOGI & SAINS MAKLUMAT..
masa nak hantar tadi ujan ya amat..amat..amat..amat...lah lebat..masa megintai dari tingkap bilik opy+linda tu xdelah pulak lebatnyer...
isk2..berpayungan ke bus stup..tunggu..tunggu..tunggu...bus..adelah bus zon 4 (g kiam) boleh dia kata x p ftsm!!hangin betoi diriku!!!dah le ujan timbang raselah sikit..huhuh..xperlah..mariam azwa yang penyabar ni pun keep pn menunggu lah..adelah bus K(komuter) mai..naik lah..ujan,,,sangat..sangat...sangat.. lebat..abislah tesis i ni basah nanti..huhuh...penat i jilid tau!!ahahhaa..
namum berkat berpayung dari bus stop ftsm ke dalam ftsm..tesis saya selamat..ehehhehe..
then g jumpa drs malik..tunjuk kat dia tesis yang dah jilid.dia kata ok jer..antolah..setelah itu saya pun mengucapkan ribuan terima kasih kat dia..
"""''''TERIMA KASIH DRS MALIK'''''''
saya xsempat nak mintak mahap kat dia tadi..APER2 pun drs maafkan saya eh..
oklah..saya kena mau tolong opy+ linda bersiap untuk membuka puasa mereka..aroma vico dah kuar dah ni..eheheh
bai bai..


uwa menghuhuhu kan diri sendiri


huhu..huhuh..uwa keep on menghuhuhuhu kan dirinyer.... tesis ku dah siap..huhu..cam xcayer..setelah saya meng tak tentu halakan diri selama beberapa bulan,...saya berjaya menyiapkan tesis saya yang bertajuk "mangkuk tingkat"..bagaikan tak percaya..huhuhuhu..

Wednesday, May 03, 2006

uwa serabut lagi meyerabutkan

uwa serabooot...toolong!!!!!!!!!!
dah le ni ade orang indon sedang baiki tombol pintu..memekak jer..huhuhu..tapi xper nanti tombol pintu ku jadi cun huhuhu...hahahha...esok nak xam persampelan..matilah xbaca lagih hampeh betoi..
arrggghhh......