Monday, April 17, 2006

uwa di UO

uwa kembali di uo..lama dah xtdo di atas katil empuk ku itu,,,huhuh..balik sebab nak print bab 4 yang masih belum pun siap pada saat ini..adoi!!!biler lak nak siap ni!!!tensi!!!warrrghh..
pemalas..if spend masa lebih sure dapat siap dalam sehari jer...apelah nak jadi mariam azwa...sesungguhnya...kesungguhan itu penting sungguh....ahahhahaha,,oklah..xdapat nak tulis panjang2...sebab nanti xcukup masa..

Wednesday, April 12, 2006

~~~desiGN!~~~


WWWWAAAArrrGGGGhhh~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....saya amat tensi!!! malam tadi macam dah nak siap dah my MANGKUK TINGKAT...but..unfortunely...xsiap gak...sebab dah siap2 design then nak smooth kan dia...terus jadi menda lain pulak...pelik kan???daru tupperware yang berlubang ditgh..manjadi seketul silinder bertutup...adakah daku yang bersalah!!!!aaarrrggghhh...xper2 sabo uwa...sabo!!!!! penat giler buat!!!macam nak kena buat semua balik jer...hampeh la kan!!!!!!!!!..xper2 cik uwa kita ni kan hebat lagi perkasa...akan ku tempun onak dan duri untuk menyiapkan..

~~~MANGKUK TINGKAT CAP UWA~~~


ini adalah peringatan untuk my roomate...wahai cik opy...buah-buahan anda sudah makin layu...huhuhuhuh.....

Tuesday, April 11, 2006

uwa Mendesign


harini..baru balik ukm..tadi my sis ""kak idah" telah menghantarkan diriku ke ukm..hhhiiiihhhihih...walaupun begitu saya telah meyebabkan kakak saya dan saya sendiri tersesat ketika dalam jalan ke UKM ini...alangkah tidak ku sangka..terlepas simpang ke kajang...lalu kami sekereta meneruskan perjalanan...sampai lah ke PUTRAJAYA...
alangkah kecut diri ku ketika dimarahi oleh kak idah YG memangnyer garang orang nyer...xdapek nak berpikiaq teman ni ha..huhuh...setelah bebrapa minit..eh...almost setengah jam kot...akhir nya jumpa jalan keluar!!!hahahhahahahah.....dengan JAYAnyer sampai ke UKM...namun begitu kak idah ini..telah menunjukkan ketERAANnyer...memandu pulang ke shah Alam...atas daya usaha sendiri...uwa CAYA lu beb...hahahaahhaha....nasib bek saya xikut balik..mau sesat gak..hakhakhahahahahk

setelah samapi..di ukm...saya telah pun membasuh kain..ops..tuala...semua kak idahnyer pasal...hahaha..pasal stress mencari jalan ke ukm tadi sehingga menyebabkan kakanda ku itu...(org ppuan)..hahhaha....kelako..siap iron jeans di bilik ku ini..hahahahhah
setelah berpenat lelah membasuh kain+merendam dalam softlan...saya telah pun memaksa diri untuk mendesign mangkuk tingkat...cuba lihat,,,adakah rupanya seperti mangkuk tingkat??
namun..tempat pemegangnya masih xdapat dipikirkan lagi..hukhukhuk..matilah..kalau korang rase xmacam mangkuk tingkat...mangkuk ape eh nama dia yang sesuai...mangkuk uwa...ahahhahahha

Sunday, April 09, 2006

uwa kat Umah

sekarang ini saya berada :::


di rumah yang indah lagi tercinta yang terletak di teLuk Intan yang cantik lagi perkasa..ahhahah..pagi tadi sampai setelah ptg semalam ke umah kak uda...balik kampung wit kak idah new car..KELISA kale cokelat...huhu balik ni pun sbb temankan kak idah ni..orang baru dapat keta lah katakan..mak xbagi bawa sorang2
huhu..kemudia dia akan pulang pada selasa ni..secara tidak lansung saya pun kenalah pulang pada hari selasa ini keran perlu menemani kakanda ku ini,,huhuhu..walaupun sebenarnye saya sangatlah sibok!!!tapi dah mak suruh kan..xperlah,,,eheheheh

Sunday, April 02, 2006

uwa sibok sangat!!

ya ALLAH harini dah 02/04...ape nak jadi wit my mangkuk tingkat??matilah kalau xdapat siap b4 14/04 ni....
weyla..last week sampai tis wik saya sangatlah sibok nak mati..xsempat nak memblogkan diri pun..kalu nak tau last wiken kita p UTM skudai sebab my sis ade konvo kat sana..huhuh..siap ponteng kelas sistem masa nyata lagi..hahahha..mak xtau pun..hahhaha
ni masa kat hutel good HOpe,,,huhuh sebelum p ke uTM nyer..kak idah ku nampak cun berkebaya kan..ahahaha...tapi uwa still lagi cun dari dorang kan..ahahha...kak itah yang kat tepi da driver of da family..ahahha..direct teluk intan- jb dia bawa sorang..huhuh
ahahha...biler lah nak merasa pakai jubah yang ade line emas kat tangan ni???(kalau nak tau yang ade line emas kat tangan tuh maksudnya dak MASTER) ahahhaha...hukhukuh..konvo gua entah biler r eh..doa2 kan untuk kejaayan saya eh semua..huhu
lepas tuh sempat gak lepak kat bilik my best2 pren yang ade kat utm ni..sorang nama ija,sorang nama pa'e... lepak dengan dorang memang xingat jam..dok sembang-sembang sampai kak itah anto msg suh g balik kat dewan..ahahha...aper pun TQ kat ija sebab menjamu air..+ pa'e g amik kat dis dan g anto semula ke sana..huhu...wey..nak lepak ngan korang lagi...+++ xkan kulupakan cermin bilik hija yang saya xsampai ahahahhaah...
ni gambo malam sebelum balik...sajer jer nak melilit tudung..bajet cun r..eh lupa lak..malam tu kunon nyer nak jumpa kawan kita namun xkesampaian...ahukhukhukhukh....
dalam perjalanan balik ke ukm ni p singgah kat air itam..+nilai 3...makcik timah@mak saya banyak giler borong nyer...ahahha xmuat keta..huhuhuh...