Saturday, March 25, 2006

uwa mengUpade



hihi....macam xcaya kita me
ngupdate kan blog yang telah lama terkuburni..hihi..malas sangat rasenyer nak update..tapi disebabkan hari ni free sangat..so kita pun kemaskinikanlah,,,


alamak bolasannyer!!macamner nih!!! tesis xsiap2 lagih.bukan takat xsiap lagi banyak lagi yang siap!!ape nak jadi nih,,,sesungguhnya kemalasan diriku ini telah mencapai tahap max!tidak dapat dibendung lagi..huhuhu.

harini nak p jay bee lah pulak..macam malas sangat nak p sebenarnyer..isk3..tapi kena p lah jugak..huhu..naper kena p? sebab my akak nyer konvo kat UTM skudai..huhuhuh...gua biler lak nak konvo nyer...dah ler tesis pun gerak2 lagi mau konvo ahhahaha

alamak...macam sonotlak tulis kat sini..panjang2 lak tuh...kuikuikui..
hish..buhsanyer!!!keje banyak tapi kesedaran xder!!
hihi tgok tuh bilik sepah giler!!minah senget ina+lin+rose+roha lah punyer kerja ni..huhuh..
dah ler kecoh2 kat bilik kita untuk siapkan USAHawaN nyer asignment..huhuh..cian my roomate..nak study pun xbuleh..kuikuikui..