Thursday, October 27, 2005

~~~~mMmMMmmMMmmMMmmMMm~~~~

Alahai..dah lama nyer x update blog ni...namun begitu saya akan cuba sedaya upaya Untuk MenGupdatekan jugak blog ni sebab..OpY telah pun bertanyakan perkembangan terbaru dari diriku...ahaks...wokey,,,kat bawah ni ada ada something yang menarik happen this week

huhuhu...ceria x gambar kami sekereta??huhuh....last sunday g buka puasa..

with this 2 minah senget!!! sonot gler...lama xjumpa dorang ni..

KEFF yang baru pulang THai Pun ada bersama..namun...JAmee ku tiada!!!!,,sedey gler kitaorang....uhukuhukuhuk..



Nyum..NYUm....Sedap giler makan...thankz opy senget kerana telah mensyorkan kami untuk makan disini..IKEA!!!!SEdap!!!!!!+suruh saya order lasagna yang sedap itu..huhuh...

26/10/2005... pegi buka puasa dengan opis mate..

tuh..kat sebalah tuh kak rina my opismate merangkumi my my ousmate..+eija previous trainee kat philips...+ kak nita my opis mate..Kami telah berbuka puasa di

JOHAN SEAFOOD

dia punya tom yam..mervelus!!!huhuhu...

ni pulak gamber ngan trainee finance.HAIDAR SAFRA....huhu..punyala lama tunggu order..sampai dah buka pun kitaorang minum air jer..huhuh,,,,

oklah, sekian buat takat ini..nanti sambung lagik...

Friday, October 14, 2005

~~~~~Ntah Papo jer~~~

huhuh haRi YAng Agak memBosankan!!
..kesibukan bukanlah alasan..ntah papo ntah..sebenaqnyer xde menda pun x tulis,,~~~cuma terMEnung~~~

...........ooooo.balik kampung...
nun menghijau gunung ganang
dan rimBA,,,,,
la,,la..la,,,...
tak sabar Nak balik Raye...TELuk iNTAn aku daTAng!!!hahhahahah

Thursday, October 13, 2005

no tajuk

ohw mataku semakin malap!!
isk3..lamanya tidak memblogkan dirikan..bajet buzy lah ek..hehehheh,,,btw,harini dah 9 hari pose,.ALHamDulliLLAh semuanye ok..

actually,kita nak cita yang pagi tadi sahur makan hotdog goreng..nyam2..kak rina yang masak..uwa hanya pandai membelasah aper yang orang masak..nak suruh masak mintak maap..heheheh

isk3..i think my practikal is too long lah beb,,,dah nak muntah spending 4bln setengah kat PHILIPS semi nih,,just imagine pagi2 kena bgun.. 7:45 sharp dah nak kena ada kat opis..huhhuhu,,,then dok depan pc,waiting call dari user yang asik-asik ade problem ngan network ler,pc lah,system lah..aiyooo,,,manyak penin kapla lo...Kalau xdapat solve marah2..bajet gua tere sangat ker??? lepak r..dah namapun benda tu mesin..kadang2 setting dia lari!!xkan dah guna setahun perfomance dia still tip top macam baru dulu..bingai betoilah..user just tau nak guna jer..yang nak pecah kepala..saper??? alamak teremosi lak gua beb...
aper2 pun...tanpa user2 ni nanti i xda kerja pulak..hihihi

oklah,,,uwa buzy nak taip report..huhuh..hope dapat siap by end of next week...yepppppiiiiiiiiii :)

Thursday, October 06, 2005

---PENATNYer..sekali lagi!---

pergh,,,harini penatlah sangat..banyak gak ler keje,,but oklah..cuma penat jerlah..hukhukhk..berapa kali masuk dalam entah ler,,jauh tuh module2 kat production tuh..berapa kali entah lah masuk dalam..slip on tuh macam berapa entah yang telahdigunakan oleh saya!!!habis gak lah bajet PHILIPS kat saya untuk membeli plastik slip on tu..muahahha,,tapi kan tadi sempat gak lah tdo..ZZzzZZzz...sonotnyer lah saya tidor...walaupun setelah itu tangan saya berasa begitu kebas kerana terlalu lama dijadikan bantal..hahha.....


harini nakharini nak buka puasa makan aper ek??malam tadi sahor makan biskut celup ngan milo jerdaku keciwa,,,~~huhuhu~~selalu kat rumah ni kalau buka beli lauk kat kilang ni jer...murah seyh!!semalambeli ikan 3 ekor + gulai lemak nangka batu RM5.50 gle murah lah..hehheh

oklah.dah xder cita dah ni..nakp surau jap lagi..adios