Friday, September 30, 2005

~~~balik kampung~~~

ni gambar kesembiraan nak balik kampung...YYYEEEHAAAAAA!!!!
ini gambar ngan awin dak training kat sini...amik IT tapi Di aditempatkan kat HR..jadi receptionist...
huhuh harini balik kampung..sonotnyer...
+harini pun ramai dak2 yang trainiing ni blah...awin..allan...saya sungguh sedey...hukhukhuk

Wednesday, September 28, 2005

~~busan..namun xberapa~~~

ni gambar kat opis ni...huhuh depan DNS server..kuang2
huhuh....hari ni xder aper2 nak buat..xde call lansung..adakah pengguna di PHILIPS SEMICONDUCTORS SEREMBAN ni dah mulai tere???kumusyikilan yang melanda...
semalam sikitnyerlah banyak problem...woRD xbleh bukak for certain fail..dah uninstall+reinstall still xbleh jalan jugak..kompius nyer... sudah hampir setengah jam dok kat situ...penin2,,,

harini..DAh siap FORMAT pC en JOR ahmad..dah berap hari dah siap..TApi nak join domain xboleh lak!!!hish...mau x ngamok user kat sini kalu service desk lembab..tapi nak buat camner ade problem ngan server dari hong kong kot.[code1.emi.philips.com]....hampeh toi lah...sat g yang kena marah saper???mariam azwa jugak!!!hukhukhuk

Monday, September 26, 2005

!!!!!PENATNYEW!!!

hukhukhuk..daku kepenatan..tau dak semalam kan...kita penat giler!!!!hampehnyer tempat beli tiket transnasional kat KL sentral tuh...
~~~maaf, premis kami akan tutup pada hari sabtu dan ahad~~~
hampeh..hangin betoi!!!!before tis ok jer...sajer jer nak nyusahkan kita semalam... dah ler mintak tulung kat kengkawan xde yang nak tolong........hukhukuhuk..saya sungguh sedey...
yang kata xconfirm lah...nanti dia poskan tiket ler...nak nak tolong beli tiket tapi xnak anta ler..macam2 lagi alasan...hukhukhuk....inilah cerita saya mencari tiket ke TELUK INTAn:

elok2 naik komuter pukul 330 dari bt 3 nak ke seremban
..then berentilah kat kl
sentral..naik atas g tempat beli tiket..TUTUP!!!
turun balik..naik komuter sampai TASik selatan...turun plak..
Naik star g plaza rakyat..jalan2..beli tiket!!!
~~~~~Sonotnyer...TElUk INtan 30/9 JAm 10 mlm...~~~~
Jalan Kaki balik nak p Cm lak...Tunggu bus TRiton Plak nak p seremban..
....Naik bus.........ZZzzzzzzZZZzzzzz... setengah jam.THen Sampai terminal!!!
ArrGGhhhhh....Xsuka terminal 1..busuk!kotor!!!+SEgala2nyer..penuh mamat
INDON+BANGLA+NEPAl++++ semuanyer........TUnggu BUs lagi...
SAmpai TTj...TEKan loceng...tititit..Turun BUs,,jalan Kaki..
YEEHAA<<<<...sampai rumah...Rase cam nak pengsan jer....
ALhamdullillah...SELAMAT Semunyer............

Thursday, September 22, 2005

``````````LAGI SEKALI~~~entah ler""""

muahahha...daku tidak pandai menggunakan blog ini...bantuan CPR diperlukan segera,,,oh opy yang senget..bagaimankah ini??

Wednesday, September 21, 2005

````entahler~~~~~~~~~~~

ini adalah cubaan semata2..huhu terpengaruh dengan opy yang senget tuh membuat blog nyer..hahhah